Sisäiset ilmoittautumisvahvistusviestit

Sisäiset ilmoittautumisvahvistusviestit

Tapahtumien ilmoittautumisista voi säätää automaattisesti tulemaan viestin organisaation sähköpostiin. Jos toimit tapahtuman järjestäjänä niin voit asettaa myös sähköpostit tulemaan omaan sähköpostiisi.


Jos haluat saada tapahtumiin osallistujien ilmoittautumisista myös vahvistusviestin organisaation sähköpostiin niin voit asettaa haluamasi sähköpostin organisaation asetuksista.

 

Valikko > ylläpito > Organisaatiot > Valitse organisaatiosi > rullaa kohtaan "kampanjan oletusasetukset" > Sisäinen tilausvahvistusten sähköposti -> Laita tähän haluamasi sähköpostiosoite

Sama tieto päivittyy myös tapahtumien oletusasetuksiin. Valikko > ylläpito > asetukset > tapahtumat > oletusasetukset > tilausvahvistus > sisäinen tilausvahvistusten sähköposti

Voit asettaa haluamasi sähköpostin myös tätä kautta, jolloin se päivittyy samalla myös organisaation tietoihin sisäiseksi tilausvahvistus osoitteeksi. Eli järjestelmä tunnistaa muutoksen ja päivittää sen molempiin paikkoihin automaattisesti, teitpä muutoksen kumpaa kautta tahansa.


Jos perustat tapahtuman ja haluat omaan sähköpostiisi tiedot ilmoittautumisista tai osallistujien tietojen muutoksista, esim. peruutuksista niin voit valita asetukset omista asetuksistasi.

Mene kohdaan omat asetukset > muokkaa > sivun alalaidasta voit ruksittaa halauamasi asetukset aktiiviseksi.