Yrityskortti on uudistunut


Päivitykset yrityskorttiin

Olemme päivittäneet järjestelmää ja lisänneet yrityskortteihin uusia ominaisuuksia.


Raportointi

 

Lomakkeen oikeasta ylälaidasta löydät nyt uuden raportointi-painikkeen, joka on nähtävillä lukutilassa.

 

Raportointi painikkeen takaa löydät kyseiseen yritykseen liittyviä raportteja. Voit valita vetolaatikosta haluatko raportin koskien myyntimahdollisuuksia, tilauksia vai laskutusta.


Myynnillinen kontakti

Oikeasta ylälaidasta löydät myös myynnillisen kontaktin tiedot (lukutilassa kasvokuva / nimikirjaimet oikeassa ylälaidassa). Myynnillinen kontakti on sellainen asiakkaan kontakti, jonka kanssa pääasiallisesti käydään kauppaa. Tälläinen voidaan merkitä myynnilliseksi kontaktiksi, jolloin se näkyy aina suoraan yrityskortin etusivulla.


Tiedot PRH:sta

Oikealta ylälaidasta löydät myös uuden "päivitä perustiedot PRH:sta" -painikkeen, jonka avulla voit päivittää yrityksen tietoja. Järjestelmä hakee PRH:sta (Patentti ja rekisterihallituksesta) uusimmat tiedot, esimerkiksi osoitetiedot ja y-tunnuksen. Voit päivittää nämä tiedot helposti ja nopeasti.


Käyntiosoite

Yrityksen käyntiosoitekenttä on asettelultaan muuttunut hieman, uusi näkymä avautuu automaattisesti muokkaus-tilassa yrityskortin etusivulla.


Asiakkuus

Yrityskortin asiakkuus - välilehteä on päivitetty ja lisätty uusia toimintoja. Voit lisätä nyt esimerkiksi jälleenmyyjän, jonka kautta asiakas on tullut.


Pikalinkit

Yrityskortille aikajanan alle on lisätty pikalinkit kontakteihin ja esimerkiksi dokumentteihin, jotta siirtyminen yrityksen eri tietoihin olisi nopeampaa.


Toimipaikat ja yksiköt

Yrityksiä voidaan helposti linkittää alaorganisaatioksi esimerkiksi niissä tapauksissa, että konsernin yksiköt tai yrityksen toimipaikat halutaan listata. 

 

Tämä voidaan tehdä nyt kahdella eri tavalla: 

1) Lisäämällä yksikkö yrityksen yksiköt kohdasta.  

2)Tai voit vaihtoehtoisesti merkitä olemassa olevan yrityksen alaorganisaatioksi siirtymällä alaorganisaation tietoihin. Kohdasta "muut", voit lisätä yläorganisaation.


Yrityksen laskutustiedot

Kohdassa laskutus voidaan antaa yrityksen laskutusosoite sekä muut laskuttamisessa käytetyt oletustiedot. Kun yritykselle luodaan lasku, tulee nämä tiedot laskulle automaattisesti.

 

Sähköisen laskutusosoitteen hakeminen: 

 

Kun yritys perustetaan, ohjelma yrittää tunnistaa automaattisesti annetuista tiedoista sähköistä laskutusosoitetta. Myöhemmin tätä voi etsiä yrityskortin välilehdeltä "laskutus" ja painamalla "Etsi osoite". Järjestelmä etsii automaattisesti sähköiset laskutustiedot kortille.


Ohjeet

Tarkemmat ohjeet yrityskortin käyttöön ja päivityksiin liittyen voit lukea ohje-sivustolta kohdasta Asiakasrekisteri -> Yritykset

Ohje - Yritykset