Suomen Tekstiili ja Muoti Ry:n asiakastarina

Suomen Tekstiili ja Muoti Ry valitse Adensy Oy:n Helppo CRM - palvelun huhtikuussa 2019. Tässä artikkelissa kerromme mihin tarpeeseen ratkaisua etsittiin, minkälaisen kokonaisratkaisu he saivat ja minkälaisia kokemuksia heillä on Helppo CRM - palvelusta

Mihin tarvittiin CRM:ää?

Järjestöllä oli aiemmin ollut haasteena, ettei kunnollista jäsenrekisterijärjestelmää ollut olemassa ja jäsenyritysten henkilöihin liittyvät tiedot pyörivät excel-tiedostoissa. Tämä on tietysti riskialtista ja aiheuttaa hankaluuksia kun tulee tarve päivittää tietoja.

Miten juuri HelppoCRM valikoitui?

HelppoCRM järjestelmä valikoitui järjestön käyttöön järjestön asiantuntijan Hanne Mikkolan sanoin: "Koska Adensyllä oli ylivoimaisesti paras tuote ja tosi selkä ja kilpailukykyinen hinnoittelu - siihen nähden kuinka laajat toiminnot tässä CRM:ssä on."

Minkälaisia työkaluja HelppoCRM tarjoaa

Käytännössä järjestölle otettiin käyttöön jäsenrekisteri, johon he saivat kaikki jäsenyrityksiin ja niiden henkilöihin liittyvät tiedot talteen. Sen lisäksi otettiin käyttöön tapahtumatyökalu, jonka kautta he ovatkin jatkossa tehneet kaikki järjestön tilaisuuksien ilmoittautumislomakkeet. Lisäksi heille otettiin käyttöön yhteinen yhteydenpitohistoria-työkalu. Tämän avulla he voivat kaikki merkata kätevästi ylös kaikki yhteydenotot jäsenyrityksiltä.

Miten käyttöönotto tapahtui?

Hankintapäätös tehtiin vapun tienoilla ja sen jälkeen hommat etenivät nopeasti ja kesäkuussa pidettiin jo yhteistä käyttöönottokoulutusta. Koko järjestölle pidettiin yhteinen käyttöönottokoulutus, jonka jälkeen hommat saatiin nopeasti käyntiin.

Suosittelut

Suomen tekstiili ja muoti Ry suosittelee HelppoCRM järjestelmää, koska heille se on osoittautunut todella helppokäyttöiseksi ja käyttöliittymä on koettu selkeäksi. Tarvittavat iedot löytyvät todella nopeasti. Kiitosta saatiin myös hyvästä palvelusta ja yhteistyöstä. "Sovituista aikatauluista on pidetty kiinni ja asiat ovat menneet just niinku on luvattu" toteaa Mikkonen vielä.

Koko asiakastarina

Kasto koko asiakastarina videolta: