Brokerlink Oy - Asiakastarina

Tällä kertaa esittelyssä on HelppoCRM palvelun käyttöön ottanut Brokerlink Oy. Palvelun käyttöönotosta ja toimivuudesta kertoo Brokerlink Oy:n kehitysjohtaja Juhani Matila.

Brokerlink Oy

Brokerlink Oy on asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. He hoitavat ja kilpailuttavat asiakkaidensa vakuutukset, avaimet käteen periaatteella. Heidän toimintaansa ja palveluvalikoimaan voit tutustua lukemalla lisää täältä:

Brokerlink Oy

CRM-järjestelmän valinta

Brokerlink Oy:n kehitysjohtaja Juhani Matila oli kokeillut kahtakymmentä erilaista CRM-järjestelmää, kunnes päätyi käyttämään HelppoCRM palvelua.

Heillä ei ollut aiemmin käytössä mitään CRM-järjestelmää, mutta ajan mittaan asiakkuuksienhallinta muodostui kuitenkin vaikeaksi. Työntekijöiden käyttöön tarvittiin järjestelmä, joka mahdollistaisi jokaiselle pääsyn kaikkien asiakkaiden tietoihin.

Matila tiedosti kokeillessaan eri vaihtoehtoja, että kaikissa järjestelmissä oli hyvät ja huonot puolensa. HelppoCRM valikoitui heidän käyttöönsä kaikkien palveluntarjoajien joukosta, koska sieltä kaikki tiedot olivat saatavilla todella helposti. Ei tarvittu ylimääräisiä klikkailuja, vaan kokonaiskuva oli helposti nähtävillä ja erittäin selkeä. Esimerkiksi tuleva laskutus ja tehtävät olivat heti nähtävissä. Myös raportit olivat erittäin selkeät.

Mikä yllätti?

Matila yllättyi järjestelmän ja käyttöönoton helppoudesta. Käyttöönottoprosessi sujui yllättävän helposti ja esimerkiksi yrityksen perustaminen järjestelmään oli todella yksinkertaista. Järjestelmä löysi esimerkiksi yrityksen tiedot suoraan YTJ:stä pelkästään yrityksen nimen perusteella.

Matilalle tärkeää oli tietysti myös järjestelmän tuoma asiakkuuksien kokonaishallinta. Järjestelmästä oli nähtävissä käden käänteessä sekä oman firman että asiakkaiden tilanne.

HelppoCRM skaalautuu mainiosti myös hyvin eri kokoisille yrityksille. Tämä huomattiin myös Brokerlink Oy:ssä ja tästä syystä Juhani Matila Brokerlink Oy:n kehitysjohtaja suositteleekin HelppoCRM järjestelmää kaiken kokoisille yrityksille.

Koko asiakastarina

Katso koko asiakastarina videolta: